Vem är jag?

Född -73 och spelat trummor i över 30 år! Sedan 1990 är jag medlem i Dublin Fair och 1996 gjorde jag min första Packmopedsturné. Under åren har det blivit många underbara musikanter man har fått nöjet att musicera med. Bland det roligast jag gjort måste vara att få spela tillsammans med Charlie Norman och hans kommentar, -Ni verkar gilla jazz, då kör vi det i kväll. Även en recension av legendaren Johnny Olsson i NWT med orden ”trummisen verkar vara född till att spela storbandsjazz” är något man kan glädja sig åt.

Trummor är för mig ett kall, jag inte bara spelar trummor av alla de slag jag har alltid varit intresserad av hur de funkar oxå. Därför hoppas jag komma med många bra tips till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s