Analogt, akustiskt eller digitalt?

Analogt, akustiskt eller analogt?

Jag har alltid gillat att blanda olika ljud. Länge använde jag en Octapad men tröttnade när jag ansåg ljuden helt enkelt vara för tråkiga! För några år sedan fick jag se att NIN använde MainStage live, detta gjorde mig mycket intresserad! Jag provade men tyckte inte det riktigt funkade iaf. För två år sedan skulle jag göra en turné där bla Patrik Isaksson skulle vara med, jag behövde helt enkelt lite nya ljud, men vad? Då fick jag se att det hade kommit något som hette NordDrum tillverkad av Clavia, -Aha intressant! Jag besökte 4Sound i Karlstad och testade och lyssnade och blev helt tagen, äntligen hade det kommit något bra! Korg Wavedrum är en annan trevlig produkt med mängder av slagverksinstrument, NordDrum är feta analog ljud. Prova! Lyssna! Det är kul med hybrider!

NordDrum WaveDrum PercPad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s