Drummers stand up!

Drummers stand up!

Det roligaste och en av de största utmaningar jag haft var när jag skaffade mitt Club Jordan kit. Ett sk. cocktailset som ”uppfanns” på 50-talet. Utrymmet var minimalt i så väl bil som där orkestern skulle uppträda och någon kom på denna geniala idé till trumset. Har ni inte provat så måste ni göra det omedelbart! Mitt kit gjordes av Yamaha och designades av Steve Jordan! Baskagge och golvpuka i ett samt en liten puka och en söt virvel! Bilden kommer från Packmopedsturnén 2010!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s