Underskinn!

Ofta hör jag ”mina trummor låter inte bra”. Jag brukar då fråga när hen senast bytte underskinnen. Vad? Det är ju hela! Du bör byta underskinn på var tredje slagskinn som du byter. För varje slag så tänjs underskinnet ut. Byt skinn och helt plötsligt så kommer alla konstiga biljud vara borta! Men har det någon betydelse vilket skinn som sitter under? YES!!! Mycket viktigt! Bort med konstiga ”skicka-med-skinn” och köpa riktiga, tex Classic Clear från Aquarian!  Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s