En riktig partner, det är Nordic Percussion Partner!

Att ha en partner kan vara fantastiskt och underbart men det kan också vara motsatsen. Därför är det underbart att få ha Nordic Percussion Partner som just partner eftersom de står för det förstnämnda! Micke har ett gäng intressanta och mycket bra agenturer så som: Premier, Ufip, Aquarian och mycket mer på gång! Spelar man mycket så måste man ha saker som man kan lita på men också veta att de som levererar utrustning går att lita på! Den support man får av dessa herrar är minst sagt fantastisk! Tack för att jag får vara er partner! Kolla in deras site:

http://www.percussionpartner.comBild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s