Framåt eller bakåt!

Varför är vi människor så konservativa och alltid ska göra allt på samma sätt? Jag gillar att experimentera och prova nya saker. Både för att utmana mig själv men också för att inte stagnera. Progression är allt!

För 6 månader sedan hade det varit osannolikt att jag skulle spela på ett trumset med 4 pukor varav 2 st dessutom är åt ”fel” håll. Jag minns inte riktigt när jag senast hade ett trumset med 4 pukor men det måste minst vara 15 år sedan. Men nu har jag det och jag kan bara säga att jag älskar detta stora kitt! Att jag dessutom har 3 st splashar gör inte saken sämre :-). Sedan jag började spela på Premier så har jag börjat sätta mig in i vilka underbar virveltrummor de gör. Min Royal Ace (14″x5,5″ mässing) är en av de absolut bästa trummor som gjorts. I tisdags fick jag prova en Spitfire (14″x6,25″ björk/ek) och har nu fått en ny favorit! Provade lite olika skinn även till denna trumma, som jag för övrigt alltid gör med alla nya trummor, men fastande för ett Modern Vintage II. Ljudet kan sammanfattas med: Kanon!

Innebär nu detta att jag allt har ett stort trumset? Absolut inte! Med Dublin Fair är det 2 pukor som gäller men också en ddrum PadStation, vid andra tillfällen har jag mitt Cocktail Kit (som jag nämnt tidigare).

20140619-165402-60842313.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s