The art of tuning!

Vet inte hur många gånger jag fått frågan om jag kan stämma någons trummor. Varför? Därför att jag alltid varit intresserad av hur trummor och skinn funkar tillsammans. Jag har många gånger hjälpt andra med att fixa trumljud i studion tack vare att jag har lagt ner massor av tid med detta med mina egna trummor. Men nu finns det en lösning för alla och det stavas Tune-bot, en stämmapparat för trummor.

20140716-192726-70046368.jpg

Hur funkar det då? Svaret är lysande! Jag skulle nog alla säga att alla trummisar behöver en! Allt från nybörjare till proffs. För min del är det att få ett konstant ljud i trummorna alltid. För andra kan det vara att äntligen få till ett bra ljud. Du kan även spara din stämning i apparaten eller ”låna” någon favorittrummis stämning. Tune-bot är mycket enkel endast ett par tryck och du är i gång. När du väl valt den ton du vill ha så får du en mätare som visar om stämskruvarna ska upp eller ner!

Mer info finner du här: http://www.tune-bot.com/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s