Val, möjligheter, vad, varför och när?

Jag slutar aldrig att förvånas över att det finns så många val. Jag gillar att ha många val, jag tycker om att ha många strängar på min lyra. Vissa avskyr detta och vill endast ha allt i svart eller vitt. Varför? Jag har ingen aning eller något svar på frågan men den 13/9 kommer jag göra mitt bästa för att göra detta tydligare för er som kommer på min workshop i ämnet trummor.

Ibland gillar jag dessa trummor.

IMG_0580.JPG

Vid andra tillfällen passar dessa bättre.

IMG_0129.JPG

Virvlar, jag älskar dem! Ibland byter jag virvel för varje låt. Varför säger vissa, varför inte säger jag!

IMG_0140.JPG

Det finns så mycket man kan göra när man har många saker att välja mellan. Ibland har jag dock endast med mig bastrumma, virvel och hi-hat. Utmana mig själv är nog det jag lever för har jag upptäckt under den resa som pågått under detta år. Nyttigt och utvecklande har det varit och kommer att fortsätta att vara! Jag ser verkligen fram mot fler utmaningar och självklart fler trummor!

Sluta aldrig att drömma, alla mål är möjliga och inga hinder är för höga! Det är DU som bestämmer hur långt du vill gå!

Livet och trummor verkar gå hand i hand!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s