Workshop!

Har i dag genomfört min första riktiga workshop! Helt underbart! Kul att få så mycket positiv feedback från alla som kom och alla verkade mena det! Att spela trummor och prata om trummor och att kunna dela detta med andra är helt fantastiskt! Tror att det finns få yrkeskårer där traditionen är så stark att dela med sig som just bland trummisar?! Första workshopen som gjordes var av Mr Roy Burns en stor förebild för mig på många sätt. En mycket kompetent trumslagare och som har en stor kärlek till trummor. Att Roy under sin tid hos Rogers Drums var med och utvecklade mängder av delar i trumsetet är inte så känt dock. I dag finns Roy i sitt egna bolag Aquarian Drumheads. Ett bolag som i min mening leder utvecklingen inom trumskinn.

IMG_0154.JPG
En bild från dagen.

Vill du eller någon annan boka en dag hos er där jag pratar om hur man stämmer trummor så kan ni skicka ett mail till: f.lindholm@me.com

Vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s