Gammalt fast nytt!

dW Modern Vintage

Har under tid provat Modern Vintage och Modern Vintage II från Aquarian och måste säg att jag verkligen är imponerad. Det tar en liten stund innan öronen ställt om sig och man fattar hur man får detta rätta ljudet från skinnen men när man väl gör det… Vilket sound! Modern Vintage som har funnits en lång tid är perfekt till klassisk be-bop eller när man vill ha en hög pitch. Modern Vintage II är ett två-lagers skinn (7+7) vilket gör att du får mer botten och ett torrare ljud. Jag har dessa skinn på mitt dW-kit och måste säga att det är svårt att slita sig från dem. Har ännu inte provat med Modern Vintage I eller II på bastrumman men jag är mycket sugen på att prova!

Är du ute efter klassiskt vintage-sound så måste du absolut prova Modern Vintage.

http://www.youtube.com/watch?v=twuN-x3Mj64

http://www.youtube.com/watch?v=7N6rD9v2Jbg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s