Go 4 it!

Varför måste jante vara så stark? Varför vågar inte fler försöka nå sina drömmar? En dröm måste inte alltid vara det perfekta huset eller 10 miljoner på banken! En dröm kan vara som en kompis till mig som hela livet har velat spela trummor. Till slut bestämde han sig för att äntligen bli trummis, en 2 barnsfar ska väll inte bli rock’n roll-trummis? Självklart ska han bli det! Ett år efter att han hade börjat så hade han tom en spelning på legendariska Båten i Karlstad! Härligt Gunnar du är en förebild!

Vad har då detta att göra med mig? Jag har alltid försökt att gå min egen väg att försöka utsätta mig för stora utmaningar och gärna hoppa på tåg som jag inte vet var de ska. Det är tjusningen för mig! Att våga låta saker bära eller brista och vara trygg i det är en egenskap som jag är otroligt stolt över att jag har. Har då detta något med jante att göra? Ingen aning och jag bryr mig faktiskt inte heller. Jag brukar resonera att så länge jag eller någon i min närhet inte blir skadad, vad kan hända? Det kan gå åt h-vete men då får det gör det. Våga, prova och lita på din magkänsla så blir det bra!

Nu har jag snart skrivit massor utan en enda bild på någon trumma men här kommer det en.

IMG_0159.JPG
Mitt underbara Premier Classic Series med de ljuvligaste Aquarian skinnen och de vackraste Ufip-cymbalerna. Ren njutning och bakom dessa kan man utsätta sig för många faror. Ingmar Stenmark fick frågan en gång hur han kunde ha så mycket tur då svarade han, jag har tränat mycket. Bra svar på frågan för det är vad det går ut på, öva mycket så får du tur. Lita på dig själv så löser sig det mesta.

I somras hade jag det mycket stora nöjet att få spela musik och åka moped med bla Kajsa Grytt. Har kan vi verkligen prata om en människa som gått mot strömmen och som tror på sig själv. Sällan har någon fått höra så mycket om att hon inte kan spela eller sjunga eller skriva låtar eller jag vet inte vad. Personligen så är Kajsa en av de människor jag beundrar mest. Jag hade inte träffat henne innan turnén och visste inte så mycket om henne men mer kärlek och en starkare människa får man leta efter. Tack Kajsa! Och du skriver fantastiska låtar och sjunger som Kajsa och ingen annan! Nu kan du även hoppa när låten är slut. Jag kan varmt rekommendera hennes böcker.

IMG_0861.JPG

En stor utmaning för mig var den workshop jag hade för några veckor sedan hos Studiefrämjandet i Karlstad. Resultatet blev dock fantastiskt och en deltagare sa, -Nu vill jag gå hem, och stämma mina trummor för jag blev så inspirerad! En kommentar jag kommer kunna leva länge på.

IMG_0154.JPG

Själv ska jag nu utmana mig med att få ordning på tekniken samt att lära mig att spela på min Pandeiro som har legat och skrotat i allt för många år”

Vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s