Nya vyer!

Att våga använda sina vingar och att ta tuffa beslut har skapat att helt nya dörrar har öppnat sig för mig! Projektet Spur of the moment är fantastiskt roligt även om det kanske mest bara är för mig själv. Att det finns andra som faktiskt går in och läser vad jag skriver och lyssnar på vad jag gör känns helt fantastiskt! Jag är er evigt tacksamma!

Bekantskapelsen med Pilgrim är inspirerande och roligt varje gång vi möts. 4 olika själar med samma mål känns helt otroligt roligt. Att de skapar musik på löpandeband triggar oss alla.

Ett nytt projekt som jag velat gjort i många är men där tiden aldrig räckt till att skapa ny skrud till alla de fantastiska Psalmer vi har. En låtskatt som oftast tyvärr är alldeles för väl dold för de flesta. Men nu ska vi ändå på detta i konstellationen med Jonny Lindström, Stefan Lenberg och Andersson Göranzon gör vi snart vår första konsert. Jag ser mycket fram mot detta! Jag återkommer om tid och plats.

Träffade en gammal kompis för några dagar sedan. Jag har velat göra något tillsammans med han länge och nu set nog även detta ut att bli av, kul!

Tro på dig! Gör det som du vill! Lita på din magkänsla! Då brukar det mest lösa sig! Säg inte ja till allt utan fråga dig själv vad du vinner på detta! Då brukar det vara enklare att ta beslut!

En bild på en trumma måste alltid finnas med så här kommer en på min nyaste trumma!

IMG_0933.JPG
En gammal Premier 2000 med aluminium kropp! Ska bli kul att få ordning på!

Vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s