Rumble or fish?

Projektet Spur of the moment måste utvecklas! Kände i går att jag hade nått vägs ände men nu kan jag vara något på spåret! Spur of the moment har som syfte att skapa något nytt varje dag, vilket är svårt om man bara har ett trumset! Jag behövde inspiration! En stor inspirationskälla för mig är Matt Chamberlain. Matt har spelat i stort med allt och alla men han skapar även mycket själv i egna projekt eller udda konstellationer så som Flooratone. Ingen aning men av någon anledning gör just nu han ett liknande projekt som jag fast han sätter även rörliga bilder till sina kompositioner! Därför gjorde jag idag min debut som regissör och kompositör! Kan nog bli fler saker i denna stil eller annan, ingen aning! Det viktiga är att det är kul och utmanande!

Nedan hittar ni del ett i Spur of the moment Vol2! Jag kommer lägga upp mer saker på Vimeo så häng med på den nya resan!

Rumble or fish?

IMG_0183.JPG

Som vanligt skapas allt bakom detta trumset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s