Blessed!

Titeln kan lätt kopplas i hop med tro! Tro på Gud tänker de flesta eller tro på en politisk övertygelse. Jag liksom många andra har nog lite av båda men det jag tänker på just nu är tron på mig själv! För snart ett år sedan blev jag sjukskriven och tog ett beslut om att låta mitt liv få ta en ny riktning. Att lämna ett bolag som jag varit med och byggt upp och där jag hade en bra lön och fantastiska förmåner till att hoppa på något som jag inte hade aning om var det skulle ta mig. Det har varit fantastiskt! Idag styr jag helt över mitt liv och kan vara så mycket med mina barn och min fru som jag själv vill. Varje dag har jag lyckan att bestämma helt själv vad jag ska göra. Att träna styrketräning med mina god vänner har gett mig nya insikter om hur viktig kroppen är och hur illa vi ofta behandlar den. Att ha en väl fungerande kropp förändrar inte bara fysiken utan till stor del även psyket.

Vad gör du? Frågar många och svaret på frågan är musik! Det är vad jag gör varje dag. Ibland får jag även pengar men främst så får jag skapa. Att vara kreativ är enormt viktigt för mig! Titeln Kreativ Entreprenör kändes som klippt och skuren för min del, det var första gången jag verkligen förstod vad jag är! Jag vill skapa nya saker! Just nu har jag flera underbara projekt som berikar mitt liv! Trodde nog aldrig att jag skulle få spela den musik jag nu gör tillsammans med Rikard Frejgrim, Per Nylin och Jonas Jakobsson eller får spela blues tillsammans med Buddy Deivert & Hard times, svenskfolkmusik med Pilgrim eller Psalmer i nya tappningar med Klusterverket. Det sistnämnda er en tanke jag haft i många år och som Anders Göranzon, Jonny Lindström och Stefan Lenberg har möjliggjort. Mina helt egna projekt där jag spelar in mer eller mindre musikaliska tankar bara för att jag måste få ut saker ur huvudet är underbart, andra kanske inte fattar något men det är för mig först och främst.

Att Dublin Fair och Göran Samuelsson varit en del av mitt liv i över 20 år och kommer så vara resten av mitt liv är en trygghet. Det är vänskap helt enkelt! Vi trivs tillsammans och därför gör vi det vi gör!

Men det finns alltid mer jag vill göra! Carlstad New Band är en tanke som måste förverkligas nästa år, vad? Det får ni veta!

Och hur kom detta med tro in? Jag vågar lita och tro på mig själv! Jag vågar avstå saker som inte känns helt rätt! Jag gör bara det jag själv vill till 100%! Om man får göra detta då måste man känna sig blessed!

Vi ses!

IMG_0185.JPG
Intresserad av en tröja? Släng ett mail till mig! 150:- ink frakt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s