Jalle in Kabul!

För mitt projekt Spur of the moment så ställde jag frågan om vad folk ville höra. Någon påminde om Killinggängets sketch med Jalle Lorentsson från Wilmer X och Prodigy. Jalle spelar inte en ton på munspelet under hela låten men posar och gör allt annat som han brukar! Denna bild fick jag i huvudet och Jag började fundera över var man skulle kunna placera Jalle. Det fick bli i Kabul huvudstaden i Afghanistan. Hur skulle det kunna se ut? Hur skulle det låta? Vad skulle hända? Jag satte mig i studion och började lira massa olika saker på mina trummor och skramlade med min Epihone DOT. Skruvade med EQ och effekter till olika ljud och vips så hade låten blivit till. Men jag var inte helt nöjd med detta. Jag upptäckte att Matt Chamberlain hade börjat lägga ut filmer med musik på Vimeo och jag fick inspiration. Ett klipp med Fred Astaire gjorde susen och låten var komplett!

Njoy:

Jalle i Kabul from Fredrik Lindholm on Vimeo.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s