När man som mest behöver ett skydd!

Jag bokstavligen älskar att spela på mitt Cocktail Kit! Det har blivit flera projekt som jag kan tacka för detta underbara instrument, tror inte att Pilgrim eller Buddy & Hard Times skulle låta som det gör utan dessa trummor. Det finns dock ett problem med ett trumset som ser ut så här:

IMG_0895-0.JPG

Vad ska man ha dem i när man är ute och åker? En bastrumma som är 15″x24″ och en virvel som är 8″ bred samt en puka som är 5″ djup. Inte de vanligaste storlekarna precis.

Jag började leta runt lite på nätet och kom på Beato Bags.
Jag skickade ett mail de och fick svar av självaste Fred Beato, mannen som startade bolaget för snart 30 år sedan. Han sa absolut! Skick storlekar så fixar jag detta åt dig. Han kom även med förslaget att få ner alla trummor i samma bag! Jag hade tänkt bara bastrumman… Fred är ett geni!

Lösningen ser ut så här:

IMG_1025.JPG

Alla tre trummorna, cymbaler samt stativ får plats!

Stort tack till Fred för en grym lösning som funkar kanon! Nästa vecka gör de turnédebut när jag spelar med Göran Samuelsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s