Aquarian!

Well vad kan jag säga. Aquarian spelar helt enkelt i en egen nivå när det gäller kvalitét och ljud. Förundras varje gång att det är så enkelt att stämma dessa skinn. På med skinnen skruva så att allt sitter fast och vips så är det klart! Så var fallet även i dag då jag bytte ut mina Super 2 clear på mitt Premier Classic. Nu sitter det Texture Coated på pukor och Super Kick II coated på bastrumman. Wow! Vilket tryck! Prova själv, du kommer inte bli besviken! Snart kommer även detta trumset få utökning, en 8″ är på väg 🙂 Micke på Nordic Percussion Partner frågade var den kommer sitta. Vet inte riktigt kanske till vänster om 12″ eller höger om 10″. Vi får se. Kul ska det bli oavsett!

IMG_0231.JPG

IMG_0232.JPG

Har i helgen använt min nya Noble & Cooley SS Classic Snare och är fortfarande så imponerad över har mjuk men ändå så hård en trumma kan vara, troligen tack vare träsargarna. Hade tänkt att använda Die-cast på denna men har svårt att se att jag någonsin kommer gå tillbaka.

IMG_1095.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s