Batterie deluxe

Mycket har sagts om Morgan Ågren och mer kommer att sägas. Morgans nya skiva som släpps i februari blir förhoppningsvis det som får bägaren att rinna över och ge honom den framgång han så väl förtjänar. Ett år där han bla spelat med King Crimson, Devin Townsend och så klart även Mats/Morgan samt gjort klart 2 egna skivor samt vara en grymt farsa till Alvin måste ses som en merit. Personligen har Morgan alltid stått för att våga samt att sträcka på alla gränser samtidigt som han har ett grymt svängigt ”in the pocket groove”! Att Morgan dessutom är en av de mest ödmjuka och omtänksamma människor jag känner med sunda värderingar gör att han bara växer, om det nu är möjligt så lång som han är.

Batterie deluxe är såklart trummor, trummor och mer trummor men oxå en ny sida jag inte hört förut med smakfulla kompositioner och spännande möten med för mig nya musiker så som: Neyveli, Devin och DJ Fetisov! Ställ er i kö och stöd närproducerad musik när den dessutom är som bäst!

Allt ljus på Morgan, han är grym!

IMG_0235.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s