Make a change!

För många år sedan provade och köpte jag en Sonor Delite virvel.
Ett helt enkelt magiskt möte med detta magnifika tyska företag som gör trummor av absolut högsta klass! En nyårsafton senare så bestämde jag mig för att köpa ett helt set. Jag började leta på blocket och fann en bastrumma 20″x17″ och senare även en 12″x10″ puka.

IMG_1063

Båda var av lönn och i samma färg! Yes tänkte jag, nu är det bara en trumma till som behövs! Att senare även hitta en golvpuka i samma färg var en rejäl utmaning som jag tyvärr inte rodde i hamn. Men efter dialog med Sonor samt att vi skickade ner 12″ pukan så skulle de göra sitt bästa… Tänk tysk kvalitet så förstår ni att det bästa är extremt bra! Vilket även resultatet blev. Perfekt matchning av färgen! Ville ha en lite grundare trumma och beställde därför en som var 16″x14″. Men sedan dess har jag tittat på 12″ och känt att den är nog lite väl djup.

IMG_1009

I höst tog jag tag i detta och kontaktade Stefan på Trumverkstan som kapade trumman så att den nu är ca 8″ grund ist för som tidigare 10″.

 

IMG_1079

Jag fick modda stämhusen lite för att få allt att stämma, ha ha!

BESLAG SONOR

I dag blir det debut med Kluster Kvarteten och Kräm!

Vad är då devisen? Våga ändra! Gör nytt! Förändra och stå aldrig still!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s