Spur of the moment!

Vad händer? Har han glömt? Vad gör han? När kommer det nya låtar? Jag förstår att frågorna är många och svaret är enkelt, haft för mycket annat att göra! Men nu ser jag en ljusning och projektet kommer snart börja igen fast med en annan inriktning!

Måste minst sagt få säga att jag är imponerad över att det finns människor som faktiskt läser vad jag skriver och lyssnar på vad jag spelar in. Det finns tom de som vill vara med i detta galna projekt!

Tack! Vi ses kamrater!

Glöm inte att fokusera på vi:ET framför jag:ET!

IMG_0245.JPG

IMG_0246.JPG

Ett par bilder piggar alltid upp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s