Klusterverket

Ibland får man idéer du känner säkert igen dig själv. Men det är inte alltid man förverkligar dessa. Jag har beslutat mig för att just göra detta. Vill jag göra något så gör jag det och alltid tillsammans med personer jag tycker om och respekterar. Klusterverket är just en sådan idé. Jag tror att det var en skiva med Anders Widmark alt Jan Lunden som en gång i tiden fick en låga att tändas. Oavsett så har jag länge haft en tanke om att få spela psalmer i nya tappningar och inte bara en gång utan flera gånger och alltid tillsammans med samma personer. Jag och Jonny Lindström insåg att vi dels har spelat för lite tillsammans men även att vi hade tid över till att göra något tillsammans. I samma veva hade Anders Göranzon kommit tillbaka till Sverige och min uppskattning för denna man är stor. Basister växer sannerligen inte på träd och i sommras fick jag ännu en gång uppleva Stefan Lenbergs toner och saken var klar. Jag har nu ett band samt ett mål. Frågan ställdes och alla ville vara med! Underbart! En höst senare så har vi nu gjort 3 konserter och vi får många lovord men framför allt så trivs vi så otroligt bra tillsammans och det senare är det viktigaste. Vi har redan fått göra konserter tillsammans med Karlstad Kammarkör, Flickkören Clavinova, Kräm samt sist men inte minst Bröderna Rongedahl. Livet är för kort för att kasta borta idéer och önskningar. Gör vad du vill och det tillsammans med människor du tycker om och älskar!

God jul och gott nytt!

Karlstad Kammarkör Henrik och Magnus Rongedahl IMG_0270 IMG_0267 IMG_1116 IMG_1117

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s