Bert Deivert & Hard Times

Jag och Bert har känt varandra i över tjugo år men aldrig tidigare spelat tillsammans, ibland tar det lång tid. En dag när båda var på promenad stötte vi på varandra och upptäckte att vi i stort sett bodde grannar, världen är liten. Men det tog ytterligare några år innan vi äntligen tog den där första cappuccinon tillsammans hemma hos Bert. Efter några månader med kaffe och diskurser om det mesta här i livet så kom vi fram till att vi nog även ska spela tillsammans. Första repet med övriga herrar i Berts trio som består Janne Zander och Perra Pettersson kändes mycket bra. Jag var varm i kroppen när jag gick hem på kvällen. Janne och Perra har spelat med Bert i över tjugo år och Janne har Bert haft som sin högra hand i säkert trettio år! Lång vänskap är viktigare än allt och att alltid jobba långsiktigt är det man i min mening alltid vinner på. Musikstilen är helt underbar: Bluesmandolin, jukejoint, acoustic, pre-war, crossover! Helt enkelt lite av allt! Janne och Perra har jag spelat med vi några tillfällen men inte så mycket mer, men vi trivs bra tillsammans vilket är viktigast. Att alla är mycket skickliga musiker är nog inget jag behöver påpeka? Så efter endast ett rep tillsammans så var alla så pass nöjda så att även jag skulle vara med på vår nya skiva. En eftermiddag i studion med den eminenta gitarristen Mattias Pérez bakom spakarna och vips så var en skiva inspelad. Ibland förundras jag över hur enkelt det kan vara ibland. Nu börjar spelningarna bokas in och resorna planeras så att vi får en angenäm färd tillsammans!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/058/66533556/files/2014/12/img_0271.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s