Dublin Fair

Vad kan man säga? Bandet som jag känner bättre än min familj eller vad som helst. Vi har gjort allt som går att göra tillsammans. Vi har diskuterat alla ämnen och det är något vi gärna gör. Vi är väldigt sällan överens, vilket är helt underbart. All min retorik har jag lätt lärt mig här, för mer begåvade och pålästa herrar får man nog leta efter. Det behövs mycket bra underlag innan något går igenom så väl musikaliskt som annat. Man kan kanske uppfatta att vi bara kör utan riktning men sanningen är nog faktist tvärt om. Jag började i bandet, tror vi, 1990. Då var medlemmarna några andra men både Hasse och John har varit med sedan dess och även Anders fanns faktist med på några spelningar redan då. Sedan har medlemmar kommit och gått och ibland var vi så många så jag tror inte det finns någon som egentligen vet vilka som har varit med. Träffar du någon på stan som säger att de varit med i bandet så kan det mycket väl stämma, vi vet som sagt inte… Vi är inte alltid överens och vill inte alltid göra samma saker men det är något magiskt som händer när vi träffas och spelar tillsammans. Alla vet vad alla kommer att göra utan att någon behöver säga något. Vi är helt enkelt i full sync med varandra. Vi kommer alltid finnas där för varandra och är mer bröder än medmusikanter kan inte nog understrykas. Ibland älskar man de andra och ibland hatar man men så är det med detta brokiga gäng som nog ingen vet varför vi en gång började spela tillsammans och varför det just blev irländskt, men kul har vi alltid tillsammans!

Henrik Lindström, Pasi Pasanen, John McCaffrey, Fredrik Lindholm, Hasse Pettersson, Anders Pirinen
Henrik Lindström, Pasi Pasanen, John McCaffrey, Fredrik Lindholm, Hasse Pettersson, Anders Pirinen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s