Premier Spitfire

Alla tillverkare skryter om att allt de gör är för hand och att allt är tillverkat av de själva… Well tyvärr stämmer detta inte riktigt. Det finns dock ett få tal som faktiskt gör allt själv! Jag tänker inte hänga ut vilka ”fuskarna” är utan fokuserar på en som faktiskt gör allt just själv!

Premier har tillverkning så väl i Asien som i UK. Det som görs i Asien är enligt Premiers krav och måste hålla den kvalitét som de stället. Det som görs i UK göra allt av ett fåtal personer och allt gör de själva! Keith och gänget som tidigare hade en egen Customshop har anslutit sig till Premier och när även trumgiganten Steve White ”hittade hem” så har återtåget för denna klassiska trumtillverkare börjat!

Återupptäckte detta trummärke för ca 1 år sedan och sedan har det gått väldigt snabbt! Börjat samla på deras virvlar har bla Royal Ace samt 2000 i min ägo och har precis bytt mitt Classic Series trumset till ett Spitfire. Måste säga att hag var extremt nöjd med Classic Series men efter att få testa ett Spitfire (som tyvärr inte tillverkas längre) så var jag helt såld! Vilken kvalitét! Vilket sound! Trummorna sjunger och har en sådan attack som jag aldrig hört i ett trumset! Blandningen av ek och ”andra” bra träslag är verkligen en stor skillnad. Spitfire

Jag har spelat på lönntrummor sedan 1996 då jag sålde mitt gamla Yamaha Recording Custom och varit mycket nöjd. Men nu var jag sugen på något nytt och efter att jag köpte en Spitfire 14″x6,25″ virvel så har jag varit sugen på att få testa hela kittet. Igår gjorde jag det. Och idag är såld! Wow!

Storlekar:

12″x7″
14″x14″
16″x14″
22″x18″

2015/01/img_1272.jpg

2015/01/img_1262.jpg

2015/01/img_1266.jpg

2015/01/img_1252.jpg

2015/01/img_1250.jpg

2015/01/img_1258.jpg

2 svar till “Premier Spitfire”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s