Aquarian Modern Vintage II

Mitt gamla Gretsch Round Badge fick för några veckor sedan American Vintage (medium ovan och thin under) och det gjorde stor skillnad i ljudet. Torrt med attack och botten blev resultatet. Bastrumman fick ett Deep Vintage och vilket tryck! En jazzkagge på stereoider! 

Mitt Premier Modern Classic Club kommer i morgon få Modern Vintage II på pukor och bastrumma och jag längtar redan… Har skrivit om dessa skinn tidigare då jag haft de på mitt Spitfire men jag tror de kommer ännu mer till sin rätt på Modern Classic Club. Svaret får vi i morgon!


Att skinnen dessutom är otroligt snygga gör inte saken sämre!

Har idag lagt ut några ny klipp på Insta, ni finner dessa här: instagram.com/drumfred

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s