Häktet 

Många projekt och alla lika roliga! En ynnest att få ha det så! Rickard och jag har känt varandra hur långe som helst men inte förens för två år sedan började vi spela tillsammans. Första på duo och sedan tillkom Jonas och Daniel. Min musiksmak är bred, mycket bred. Men något som alltid finns med är den musik man är uppfödd med. I mitt fall är det Clash, Echo & The Bunnymen, Joy Division mm. Att då få göra detta tillsammans med tre mycket trevliga kamrater är underbart. Att nu dessutom vår musik finns på Spotify, iTunes och alla andra strömmandetjänster känns fantastiskt. Vi gjorde en demo som blev så bra så att vi släppte den själva. Det har aldrig varit enklare att släppa sin musik än idag men samtidigt kanske svårare eller kanske inte? 

Oavsett här finns den! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s