En mening med allt?

Läser just nu en bok skriven av trummisen Zoro. Självklart bottnar mycket av det av skriver i musik men hela tiden finns en tanke med om att vi är en del av något större samt att allt har en mening. När man vacklar i livet eller när man söker tröst var vänder man sig då? 

Jag har under två år fokuserat på vem jag är och vad det jag gör kan påverka andra. Allt jag lägger ut på Instagram.com/drumfred har endast ett syfte att få andra att våga samt att inspirerar till att börja spela trummor. Mitt musikskapande är enbart sånt jag själv vill göra. Jag jobbar endast med originalverk eller i sammanhang där man bearbetar musik så att det blir ett eget uttryck. Mitt mål med musiken har blivit tydligare. Jag vet vad jag vill och har därmed utvecklats som musiker och människa. Många säger att jag har utvecklats men jag inser att det är tron på min egna kunskap som nu börjar märkas, jag ät trygg i mig själv.

I år har jag jobbat på ett ungdomshem där jag tror att jag kunde göra en skillnad för andra men framför allt gav det mig själv otroligt mycket på min egna resa. Jag är övertygad om att om man ger till andra så får man lika mycket tillbaka. Det är inte dom eller vi det finns bara ett oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s