K-drum

Mr Kilenstam är ett unikum bland svenska trumbyggare. Niklas har på under byggt trummor lång tid och gör allt för hand. Niklas gör även mycket restaureringar av framför allt gamla trummor som i många fall sett sina bäst dagar. Under Ringo-eran bokstavligen skyfflades det ut trummor från alla fabrikanter och man kan nog säga att det fanns mer att önska när det gäller kanterna på dessa. Men Niklas styr upp detta med ett lysande hantverk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s