Earn your badge

That great Gretsch sound. Jag har sagt det förut och säger det igen, det är något speciellt med Gretsch och det är något som passar mig. Jag har, just nu, tre set. Mitt lilla USA Custom jazz legend, det mellanstora Brooklyn och 80-tals kittet Drop G. Alla helt olika och helt underbara. Men nu kliar det i fingrarna för ett fjärde ett Round badge. Jag har haft ett förut men ben och annat var original, vilket så klart är trevligt men inte så praktiskt när man är ute och spelar. Bättre då med ett som fått lite nya delar.

Direkt från Idolstudion.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s