Long time no foonk!

Dags att lägga ut lite mer sköna groves! Dansa och häng med! Notera min 18″ hi-hat! Helt enkelt underbar! Har provat med coated och clear på pukor kan dock inte bestämma mig för vad jag gillar bäst?! Först klippet är med min 14″x6,25″ Premier Spritfrie (21 lager!!!) med ett Aquarian Studio x-coated. Det andra klippet är Gretsch Brooklyn 14″x6,5″ supertung stålvirvel och på denna sitter ett Aquarian New Orleans! Båda är filmade med en iPhone 6 och en Apoogee Mic. I första filmen sitter micken på bastrumman och detta verkar vara den ultimata positionen om man ska spela in med endast en mick!

På lördag får jag spela med mina härliga kamrater i Dublin Fair igen men innan dess ska det hinnas skapas lite skön musik med Bert Deivert & Copperhead run!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: