K-Drums 

Idag kom den nya kompisen till samlingen.

Snares

 

En K-Drums virvel modell E 14″x5,5″ lönn 8-lager med 8-lager stödsarg. Dark red sparkle med 2,3 mm 8-håls sarg. Ett ord, WOW! Niklas Kilenstam som handbygger dessa trummor i Lund är en sann mästare och ett föredöme för instrumentbyggare. Niklas gör kanten på virveln helt för hand och rundar av den så att mer trä får kontakt med skinnet. Detta medför mer kropp samt mer fokuserad ton. Jag har spelat på det mesta och har som ni ser på bilden ovan en bra samling med virvlar men denna vår något helt ut över det vanliga!

Gjorde som vanligt en liten inspelning på några takter så ni kan höra:

 

K-drum Modell E 14"x5,5"
K-drum

 

Kolla in Niklas trummor här: K-Drums

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: