Kalvskinn

I dag kom ett skinn från Majetone Industries. Närmare bestämt ett kalvskinn. Icke helt runt, slätt eller platt samt betydligt tjockare än vanliga trumskinn. Ljudet kan närmast beskrivas som fetare samt mer dynamiskt. Ska bli väldigt kul att få testa när jag får tid.

   


På bilderna syns även en Drumwallet så nu slipper jag lägga telefonen på trumman när jag vill ha ett supertorrt ljud! Filmer kommer så klart!

Det krävs betydligt mer jobb med att få till allt eftersom det inte bara är att sätta på skinnet eftersom de inte är helt perfekta. Man måste hitta var det sitter bäst på trumman i förhållande till sarg etc. Luftfuktighet samt värme och kyla påverkar även ljudet. Men kul ska det bli att få prova!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: