4 snares and a drummer

Kände att det var dags att göra en ny film från en ny vy med lite olika virvlar. Denna gång är även den senaste i samlingen med, en Drums Sound Evolution. Magisk trumma byggd av mäster Luca i Drum Sounds fabrik i Italien. Luca bygger mycket bra saker. Han verkar aldrig nöja sig med något som finns på marknaden. Ett exempel är de maskiner han använder för tillverkningen av sina trummor. Vid leverans från fabriken (som för övrigt bygger typ samma maskiner åt alla) modifierade han dem eftersom han inte tyckte de var tillräckligt bra. Han kan välja vilket tryck det ska vara på olika delar av stommen under konstruktion, geni eller galenpanna? Vet ej man han gör grymt bra trummor!

Drum Sound Evo2.0 13″ x 6″ (regular, 10-ply maple, 3 mm hoops)

En annan av mina favoriter har jag skrivit om förr och det är en Premier Spitfire. En riktigt gedig pjäs med hela 21 lager björk samt 2 lager ek! Dubbelt så tjock som en normal virvel! Jag har bytt till Die-cast sargar för att ge trumman ett torrare sound. Trumsetet som jag använder i dessa filmer är kanske något ovanligt? Jag har en 12″ x 7″ Premier Elite Series virvel som hängpuka och en gammal Rogers 12″ x 8″ hängpuka där man normalt har en golvpuka. Bastrumma är min 22″ x 18″ Premier Spitfire (björk). Måste bara få säga att jag verkligen saknat björktrummor efter att bara spelat på lönn i över 18 år. Cymbaler är lite gott och blandat från mina Ufip med jag har en 13″ Remix Hi-hat från Zildjian, trevlig kamrat som alltid finns med vid inspelningar.

Premier Spitfire 14″ x 6,25″ (21 lager björk+2 lager ek, die-cast hoops)

Nu lite trumporr! Drum Sound, Gretsch, Noble & Cooley samt K-drum!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: