Att göra det man älskar

Ibland slutar jag aldrig att förvånas över allt gott som finns här i livet. Att få göra det jag älskar mest med de mest underbara människor måste ses som en ”blessing”. Helgen gick i Klusterverkets tecken tillsammans med min goda vän Göran Samuelsson och Karlstad Kammarkör. En inspelning producerades och sändes i P1 tidigare idag, Gudstjänst Vanliga Människor (Klicka på länken om ni vill lyssna).

 

Jonny Lindström, Anders Göranzon, Jag
  

Troligen världens bästa trummor, cymbaler och skinn!
  
Allt lite bakifrån!
  
Djup koncentration av djupa killar!
  
Premier Spitfire, Ufip cymbaler, K-Drum virvel och Gretsch 4166
 

En helt enkelt underbar stund hade vi tillsammans med som vanligt många skratt och skapande tillsammans. Just skratt är något som förenar oss i Klusterverket, alltid roligt och trevligt tillsammans. Vår bassist sa en gång på ett rep, detta är första bandet där vi pratar mer än spelar. Vilket stämmer bra och det som gör att vi trivs så bra tillsammans och jag tror det även speglar av sig i den glädje som vi utstrålar. Vi har helt enkelt väldigt kul tillsammans. 

I fredags blev man som barn igen när denna t-shirt kom i brevlådan.

Barnsligt nöjd över t-shirt!

Steve Gadd fyller i år 70 och detta uppmärksammar Zildjian med en jubileumströja. Mycket trevligt!

Ett extra tack måste jag få ge till Mikael Kvarnlöf för all hans support jag får för min utrustning av trummor och cymbaler. Allt är så enkelt och låter så bra så det är bara att njuta och lira. Tack Premier för att ni gjorde Spitfire och tack Ufip för magiskt bra cymbaler. Nu är det bara att ladda om för en ny vecka med trevliga stunder med musik och en presskonferens för ett gott syfte! 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: