Peter Erskine och vad hände här?

En otroligt trevlig konsert i går med mina kamrater i Klusterverket, Göran Samuelsson och Kräm. Detta är något som vi absolut kommer göra igen.

Foto Mikael Solebris.
Foto Mikael Solebris.

Ibland, eller nästan alltid, när man spelar i kyrkor är kampen mot akustiken stor. Tur att man ibland har med sig olika trumskinn bara ut i fall att…

From the top

Golvpukorna hade coated enkelskinn som var riktigt feta men denna gång funkade inte hängpukan. Den lät som jag vet inte vad, oavsett hur jag stämde så hittade jag inte rätt. Vet inte varför men jag ville prova Ambassador X-coated på pukorna och de passade inte mig iaf. Jag slängde på ett clear emperor, som jag av någon anledning hade i min cymbalbag, och bang så var jag i mål! Skönt när det går att lösa saker! 16″ har ett Studio X-coated vilket är precis vad jag är ute efter och övriga pukor kommer få samma skinn monterade.

I dag dök detta lilla klipp upp på Youtube med legenden Peter Erskine intervjuad av en annan legend Dom Famularo. Kul att få höra Peter berätta om sin karriär.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: