Christer Jansson och Magnus Persson

Ännu en stor personlighet har gått bort. Tack Christer för allt du gett oss. 

  
Lyhörd och varm som människa och trummis. Minns första gången jag hörde Christer på en skiva med Blue For Two. Sedan har han alltid funnits med och gjort oändligt med konserter och inspelningar. Alltid lite extra finurlig och kreativ.

I slutet av förra året lämnade även Magnus Persson oss. 

  
Få kunde hantera trumset OCH slagverk som Magnus. 

Listan kan göras hur lång som helst med vilka dessa herrar har spelat med, alla är nog en bra sammanfattning. Historier om hur mycket Magnus övade eller Christers alla tips om hur man spelar in trummor är oändliga. Båda var de bästa ambassadörer vi haft. Men få har nog varit så uppskattade av alla musiker som dessa herrar. Jag kommer alltid minnas deras engagemang och inlevelse i allt de gjorde och inget lämnades åt slumpen. Alltid nya idéer och vinklar på allt. Helt olika men ändå lika. De har båda lämnat stora skor kvar åt oss andra att fylla. 

Orden saknas, det är tomt…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: