The art of tuning Pt1

Min goda kamrat Calle frågade varför jag inte gör filmer om hur man stämmer trummor. Jag gör workshops i ämnet så varför har jag inte gjort detta? Bra fråga men nu är det dax för del 1 av The art of tuning. Detta är första gången jag säger något så jag hoppas att ni har översyn och har ni frågor så är det bara att ni ställer dem här.

Första filmen är hur man snabbt får ett bra ljud i virveltrumman utan krusiduller. Jag hoppas ni gillar filmen!

Aqurian har tagit fram en ny plastfilm så att de använder samma som alla andra som jag säger i filmen är inte korrekt. Aquarians vintage serie görs i olika varianter. Modern Vintage och American Vintage har samma tjocklekar. American Vintage är något större för att passa gamla vintage trummor som tyvärr ofta inte är helt runda.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: