Mycket musik

Senaste tiden har varit full med diverse musikalisk upplevelser vilket så klart är otroligt kul. Man får faktiskt nypa sig i kinden med jämna mellanrum för att faktiskt inse att allt händer!

Första spelningen med vårt lilla storband gick som den dans på en bal för studenterna i Kristinehamn. En ren fröjd att få spela med så kompetenta och trevliga musiker som Janka, Nisse, Nicko, Jonny och Anna!

Med vårt band utan namn så går det framåt och en inspelning är planerad till slutet av September.

Dublin Fair ska snart genomföra de få konserter vi mäktar med att göra på sommaren. I år åker vi ända till Sandviken, hur vi ska klara av en så lång resa få vi se…

Mängder med nya videoklipp har blivit publicerade på så väl Instagram, https://instagram.com/p/4YVhlcJt1I/?taken-by=drumfred som på YouTube!

Det ena projektet efter det andra i märkliga trumset har skapats under helgen blir det nog fler när jag ska spela in lite material till goda vänner som jobbar med en ny skiva, progg/folk/jazz är nog det bästa epitet på musiken jag kan komma på!

Micro kit

Äntligen har jag fått tag på Maracas Mallets! Letat i över tio åt efter den modell som Vic Firth tillverkade för Emil Richards som de även la ner tillverkningen av… Men nu har Mike Balter tagit över produktionen så nu har jag två par att försöka lära mig att spela med!

Var otroligt nära att köpa ett Gretsh US Custom med storlekarna 16″x12″ (bastrumma) samt 10″ (hängpuka) och 13″ (golvpuka) men när priset presenterades så fick jag sätta mig ner, får nog bli något annat.

Lite ledigt har det varit med Bert Deivert & Copperhead Runmen snart drar vi igång och första spelningen blir i Värmland på Kristinehamns Bluesfest den 17 juli!

Kolla in vår nya web för bandet, www.copperheadrun.com

Sommaren kommer vara fullspäckad och likaså hösten så det är en fantastisk framtid jag ser fram emot!

Glöm inte vad Stenmark en gång så på frågan om varför han har så mycket tur, det är nog för att jag tränar så mycket!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: