Ireland

Befinner mig denna vecka på turné på Irland närmare bestämt söder om Dublin i Ennischorty. Vi spelar på Blackstairs Blues Festival, tre gig på tre dagar. Det är en stor ära att få vara headline på denna festival som drivs av entusiaster som jobbar grattis för att få ordning på alla 13 scener! Det är musik från lunch fram till efter midnatt varje dag. De gör ett fantastiskt jobb!

  
Boendet är minst sagt enkelt men helt ok. Mysigt är ett passande ord! 

   
 En höjdpunkt var konserten vi fick göra för barn i en skola. Glad barn som sjöng med och klappade i händerna!

  
Annorlunda saker händer minst sagt när man är på den grönan ön. Som denna skördetröska som nästan körde över mig utanför puben igår kväll.

   
 
Som alltid när man är på turné får man spela på det som finns, ibland toppen och ibland öken. I dag är det helt ok även om de igår sa att jag skulle få spela på ett cocktail set. Verkligheten stämde dock inte överens men efter lite byggande fick jag ihop detta kit som ska bli kul att spela på. Min goda kamrat Janne Zander gör sig bra som batterist, eller hur!

   
    
   

Annons

Ett svar till “Ireland”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: