Magic in Åmål!

Hade idag den stora äran att tillsammans med Klusterverket få vara gäst i Torbjörn Carlssons studio. Listan är lång på allt som Torbjörn har gjort och den fortsätter att växa. En mycket skicklig herre som är ödmjuk och sprider värme omkring sig! 

Vad gjorde då vi här? Vår goda kamrat Göran Samuelsson håller på med en inspelning där Karlstad Kammarkör framför delar av hans repertoar. De flesta är Göran med på men en del framförs av bara kören. Vår uppgift var att få skapa lite Klusterverke vilket jag tycker att vi lyckades riktigt bra med! Under dagen slog det mig hur mycket jag ändrar i mitt set för att hitta rätt uttryck. Olika stockar, rods, vispar och stämningar pågår hela tiden. Ett gammalt Ludwig fick vara grunden denna dag.

  
En stor samling av gamla Zildjian cymbaler blandades med mina egna UFIP i olik varianter.

  
Även en gammal Paiste dök upp!  

Ingen aning vilken serie men den lät fint!

   
Leif Nahnfeldt är producent för inspelningen!  
Stefan i samtal med Torbjörn.  
 

Jonny kör det säkra före det osäkra och ”jordar” saxen med gummistövlar!

Resultatet kommer fram i början av nästa år!

Ett besök i denna studio kan jag varmt rekommendera och jag hoppas att jag själv får komma dit flera gånger!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: