Vision In Percussion

Trummor är roligt i allmänhet, produkter utvecklade och tillverkade i Sverige i synnerhet. I dag hälsade jag på Chris Wirtl när han gjorde den sista finslipningen av sina fantastiska klubbor samt pedal inför NAMM show i Los Angelse på torsdag. Att få se en sann entreprenör som verkligen brinner så starkt som Chris gör för sina produkter smittar av sig. Efter en kort stund bävar jag med i produktionen och slipade på några av hans klubbor för att de ska få den bästa finishen.

Vad Chris har gjort är en ny typ av pedal där en kompressionsfjäder används istället för den gängse lösningen som vi ser på alla andra pedaler. Han är även kommit på en rad nya lösningar för att med enkla handgrepp ställa in vinklar får så väll klubbans träffyta med skinnet eller pedalplatta eller jag allt ni kan tänka er. Allt detta fast ändå enkelt och okomplicerat!

  
Att de dessutom är något av det vackraste jag sett gör inte saken sämre!

   
 
Ovan ser ni plattan som sitter på klubban och som allt annat är det gjort av aluminium för att få den lägsta vikten. Allt för att få den bästa och snabbaste pedalen på marknaden.

Koll in Vision In Percussion på webben!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: