Psalmer i Barnens Bästa Bibel

Klusterverket med vänner

Psalmer är en fantastisk skatt som har blivit allt för illa behandlade under så många år. Svårt att sjunga då tonarterna är för höga eller för låga. Men om du börjar titta närmare så är det fantastiska melodier som bara behöver putsas till lite för att bli så mycket bättre. Det var ut detta som Klusterverket en gång startade.

Hösten 2020 släppte biskop Sören Dalevi Barnens Bästa Bibel och till denna hör ett antal psalmer. Men musik på papper är sällan så kul så vi fick i uppdrag att göra dem på vårt vis. En helg i Åmål hos Torbjörn Carlsson sattes grunderna och sedan anslöt ett helt gäng av underbara sångare upp under Anni Naumanssons ledning.

Resultatet finns nu att lyssna på. Tanken är att inspelningarna ska användas i skolor, kyrkor, hemma, borta ja på alla möjliga platser. Allt för att traditionen inte ska glömmas bort.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: