Klusterverket!

Bland det trevligast jag gjort på länge (förutom Dublin Fair, Bert Deivert & Copperhead Run, The Richards och Pilgrim) måste vara Klusterverket! Att få musicera och diskutera med dessa tre underbara herrar är underbart! I morgon är det dags igen för en musikstund denna gång i Mitt i City gallerian i Karlstad. Arrangör för dagen är Svenska kyrkan med programmet Lära för livet. Från kl 11 underhåller vi mellan intressanta programpunkter av och med Malte Hallqvist och Louise Hoffsten. Kaffe, rättvisemärkt, serveras! Dagen börjar med musikteater för barn kl 10.30 med eminenta Bova och Bove! Vi spelar vår sista ton kl 14:00. Allt är så klart gratis så det är bara att titta förbi!

Sedan packar jag ner mina trummor och åker till Kronoparkskyrkan och spelar med underbara barn i musikalen ”Du och jag”, självklart oxå gratis! Så kan man inte komma till det ena så åker kommer man till det andra! Det senare är klockan 16:00 och 18:00!

Några skön musikstunder från vårt rep med Klusterverket kan ni se här.

Trummor blir så klart mitt fantastiska Premier Spitfire!

IMG_0209 Premier SpitfireIMG_0208

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: