Ibland går det så där…

Spelar in ofta och mycket, främst för att lyssna på vad jag gör. Skrivit om detta tidigare man jag kan inte nog understyrka vikten av detta. För att anylsera rörelser och vad man faktiskt gör när man spelar är enklast med en kamera och en schysst mick. I mitt fall använder jag mest min iPhone och MIC från Apogee. Vissa inspelningar blir så där som ni snart kommer att se. Men man måste bjuda på sig själv så varså god. Kan nämna att ingen blev skadad under inspelningen…

Nu är det snart dags att få lyssna på Maestro Vinnie Colaiuta med Sting och Paul Simon. Det ska även bli trevligt med en ny bekantskapelse för mig nämligen Jim Oblon.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: