Kill your darlings!

Don’t fix if it ain’t broken! Såga inte av den gren du sitter på! Vårda det som är lönsamt! 

Ni har nog sagt, hört eller läst många av de uttrycken ovan. I min mening är det precis motsatsen man ska göra! 

Vad menar jag då med detta? 

Ett lysande exempel är när jag fick beskedet av min, fortfarande, god vän Göran Samuelsson att bandet på Packmopedsturnén skulle göras om och det var dags för en paus för mig. En kort inre kris uppstod innan jag såg nya möjligheter! Packmopedsturnén har varit en kul och lönsam historia för mig under många år. 

Men utan denna förändring hade aldrig Klusterverket skapats eller att jag hade blivit medlem i Bert Deivert & Copperhead Run. Med det första får jag göra precis vad jag vill och som faller mig in helt utan ramar! Perfekt för min kreativa sida! Med det andra så får jag komma till nya länder och möta en för mig ny typ av musik tillsammans med helt underbara medlemmar där för övrigt två är invalda i Blues hall of fame! 

Med Dublin Fair gjorde vi detta 2000 då inspirationen var slut och vi bestämde oss för att lägga ner bandet. Vi hade lätt kunna fortsatt att turnéra och släppa skivor men om det inte är kul så ska man göra något annat! Efter ett par år så saknade vi varandra för mycket så nu spelar vi men bara när vi själva vill!

Göran då tänker någon är du inte sur på han? Tacksam är mitt svar för utan honom hade jag aldrig fått det bästa året musikaliskt någonsin! Göran är dessutom gäst när vi gör konsert med Klusterverket den 3 maj i Tingvallakyrkan i Karlstad!

Så ”Kill your darlings” och stagnera inte utan fortsätt att vara progressiva och utvecklas så väl musikaliskt som mänskligt så kommer alltid lyckan till er!

Don’t stop beliving and keep on dreaming! Hard work always pay off!Själv ska jag fortsätta skruva i hop min nya trumstol med extra skön bas!

Vi ses!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: