Roliga projekt!

All that jazz hade en stor inverkan på Karlstad musikliv när det begav sig. Bandet turnerade över hela världen och skrev ett antal riktigt bra låtar. Många år senare fick jag ett samtal från Peter som sa att han gärna ville göra något med mig, självklart sa jag JA!

Vi spelade in i min replokal, hemma hos Peter, hemma hos mig, i min mors sommarstuga samt hos Anders Pirinen där även slutmix samt mastering gjordes. Tyvärr skildes våra vägar här när Peter valde att flytta tillbaka till New York. Men vi lyckades iaf få till två inspelningar som vi var riktigt nöjda med!

Här är resultatet:

Angel

The god within

Många gånger ställde jag mig frågan om Peter inte riktigt var klok när han slängde bort tagningar som jag tyckte lät bra. I efterhand förstod jag varför, det kan alltid bli bättre! Han lärde mig mycket och jag fick en helt ny palett efter vårt samarbete!

Hoppas att vi någon gång träffas igen och fortsätter med vår inspelningar!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: