Less is lesser…

Ibland har jag med alla mina trummor dvs, 3 pukor, bastrumma, 2 virvlar, pads och ett gäng med cymbaler. Men ibland ”utsätter” jag mig själv och tar med mindre än minst! På onsdag ska jag göra en spelning och då kommer jag endast ta med mig en virvel samt ett par vispar. Utmanade? Roligt? Inspirerande? Ja på alla frågor! Jag har skrivit om det förut och att ständigt utmana sig själv och inte alltid vara helt bekväm är det som utvecklar. 

Det största problemet är bara vilken virvel jag ska ta med?

  

Alla har sin egena karaktär och röst. Vissa funkar kanon till vissa saker och inte alls till annat. Tror dock att det får bli min Noble & Cooley som får sätta mig på prov!

För er som vill lyssna så ska ni komma till Tingvallakyrkan den 13 maj kl 19:30  då vi gör en välgörenhetskonsert för de som inte har det så gott ställt!  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: