What a week

Sitter och försöker sumera veckan som varit. Har nog lyckats täcka in de flesta genrer samt spelat med kompisar som man haft med länge i sitt liv. Att hänga och skapa med Martin och Mattias var minst sagt ett stort nöje si så där 20 år senare. Joel Alme, vilken klippa och vilka texter och  ett sånt drag! Har ni upptäckt honom tidigare så gör det nu: http://youtu.be/nJa1t5DfAN4

Kajsa var så klart ett kärt återseende och vilken urkraft hon levererade! Utsålt och mycket upprmärksamhet och pengar till Sucidie Zero känns så klart mycket bra. 

  
Att dagen efter få avsluta Café August ute scen, för alltid, då Anki och Ulf valt att gå vidare med nya projekt. Tillsammans med Dublin Fair var så klart pricken över i:t! Även denna kväll var det lapp på luckan och fullt drag på publiken!

  
Nästa vecka nya uppdrag och sedan drar vi igång med Bert Deivert & Copperhead Run för hösten och alla trevliga konserter på bland annat Café August (4 september) samt bla en tur till den gröna ön!

Dessutom två konserter med mitt älskade Premier Spitfire! Ett helt klart magiskt trumset av mästerbyggsren Keith! Tyvärr görs inte denna serie längre.

  
Feeling blessed!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: