Att göra en skillnad som gör skillnad!

Detta uttryck myntade min goda kamrat Josef Lind. Att dela med sig eller att hjälpa andra har alltid varit viktigt även för mig. De filmer som jag delar via YouTube och Instagram är med syftet att få fler intresserade av att spela trummor och att få dela med mig av de kunskaper jag har fått.

Ibland lägger jag ut saker när allt blivit fel för att påvisa att allt inte är perfekt! Alltid med målet att inspirerar och få andra att våga göra lite mer och att flytta sina egna spärrar. 

Under året har jag fått förmånen att hjälpa Suicide Zero vid en lyckad gala med mina goda vänner Martin Hederors, Marie Niljung, Mattias Hellberg, Kajsa Grytt, Joel Alme mfl. 

Snart är det dags att få vara med när hela Karlstad Skramlar den 20 oktober i Karlstad. Listan är lång med artister som ställer upp och gör en skillnad som gör skillnad! Blir första gången jag får möta många nya människor vilket så klart alltid är fantastiskt och när vi gör det för en viktig sak så känns det så klart ännu bättre!

  
http://www.vf.se/kultur-noje/nu-ska-hela-varmland-skramla

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: