En ny vecka!

Underbart att få spela med kamraterna i Dublin Fair till helgen. Drygt två månader sedan vi sågs senast men när vi står på scen är det alltid som igår. Minns bär vi träffades för första gången sedan vi haft en lång paus på några år och vi skulle repa inför sommarturnén. Känslan av att har vi verkligen haft ett uppehåll var märklig men skön!

Under helgen blir det även en inspelning vilket jag ser så klart mycket framemot. Även här är det goda vänner man ska få leka med! 

Har mixtrar lite med mitt Premier Spitfire kit och bland annat börjat öva med dubbelpedal och även börjat använda mig av TRE virvel trummor!

Måste även få säga att jag verkligen gillar mina gamla Paiste Traditional cymbaler som numera alltid är framme i replokalen.

  
Har en nit i min ride och det är precis vad som behövs!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: